Minicamping en Stalling
Kerkwerve

Concert at Sea


Hier maken we altijd een gezellig weekend van met alles erop en eraan!

Je kunt verschillende opties boeken bij je reservering:

We kunnen je brengen en ophalen voor €20 per persoon per dag. Gezellig met elkaar in de bus met onderweg alvast een voorproefje van de gezellige muziek. We rijden op tijden in overleg. Je kunt zelfs tot het einde blijven.

Op vrijdag, zaterdag en zondagochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar. Je kunt dit als optie boeken bij uw reservering voor €15 per persoon per dag.


Je bent helemaal van alle gemakken voorzien met de huur van onze ruime slaaptent. Dit kun je boeken voor €50 per nacht of €100 per weekend. (Deze prijs is incl. een standaardplaats) Het is officieel een 5-persoons tent, maar we gebruiken hem voor 2 personen zodat het lekker ruim is. Je kunt in de tent staan. Er zijn 2 luchtbedden, 2 stoelen en een tafeltje aanwezig. 


Ben je ook enthousiast geworden? Reserveer dan nu een standaard of comfortplaats op de camping via deze link. Je kunt bij de opmerkingen aangeven welke opties je wilt toevoegen en voor welke dagen.

(De opties worden na de reservering aan de boeking toegevoegd. Het factuurbedrag wordt dan aangepast. U krijgt de factuur via de mail.)